Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

skadedyr i hus og hyttePELIAS har lang erfaring med alle typer skadedyr, som for eksempel: maur, rotter, mus, kakerlakker.

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.

Det er tusenvis av skadedyrarter i verden, men de færreste av disse utgjør et problem før de forsøker å gjøre ditt hus til sitt hjem.

Når skadedyrene har flyttet inn, kan det være en kompleks og vanskelig oppgave og få dem ut igjen. Dette avhenger av ditt hjem, og type skadedyrproblem.

Året rundt bekjemper PELIAS Norsk Skadedyrkontroll skadedyr hos private. Rotter, mus, Maur, Kakerlakker, matvare insekter osv. invaderer boliger. Hvis problemet ikke angripes raskt, vil skadedyrene snart etablere seg innendørs, konstruksjoner, og andre tilknyttede boliger. Skadedyrene sprer seg ofte langs rør, kabelgater, ventilasjon, sprekker osv.

Skadedyr i hytterKanskje er problemet enkelt å løse, og vi er ferdige på en halv time. Kanskje du behøver bedre oppfølging. Uansett hva som er ditt problem, kan vi hjelpe deg. Ring oss for en utredning om dette.

Boligavtalen

I programmet inngår følgende:

Bygningskontroll:
Kontroll av bygninger hvor skadedyr er påvist innendørs, for å avdekke mulige inntrengningsveier.

Faste inspeksjonsbesøk:
Med utskiftning og supplering av bekjempelsesmidler og grundig ettersyn etter skadedyr. Inspeksjonsintervaller etter avtale og behov.

Ubegrenset tilkalling:
Hvis problemer oppstår i kontraktperioden, og dette er avtalt.

Tilstandsrapporter:
Skriftlige tilstandsrapporter skrives ved hver inspeksjon.

kontakt abs skadedyrkontroll

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon.