Skadedyr på badet

Skadedyr på badet

Badene våre er et deilig sted for skadedyr. På badet er det både varmt og generelt høy luftfuktighet.

Bad er også utsatt for fuktskader. Mange av oss har varmekabler og dermed også isolasjon i gulvet på badet. På badet har vi også mye rør og avløp. Noen skadedyr er sterkt knyttet til disse.

De vanligste skadedyrene vi finner på badet er maur, sølvkre, fyrkre, skjeggkre, mus, rotte og kakerlakker. Skadedyr som lever i baderoms gulvet kan være vanskelig å bli kvitt på egenhånd.

Mange maur elsker å lage reir i isopor som ligger i gulvet. Å bekjempe skadedyr i gulv kan være komplisert og for å bli kvitt dette bør du ha eksperthjelp. De vanligste er svart jordmaur, brun jordmaur, sauemaur, faraomaur og stokkmaur. Alle disse småmaurene kalles ofte for sukkermaur.

Våre skadedyrteknikere er eksperter på dette vi hjelper deg gjerne med å bekjempe skadedyrene.

Rotter er veldig ofte knyttet til problemer med kloakk og er derfor ett av de vanligste skadedyrene på bad. Rotter er smarte dyr og ikke alltid lett å bli kvitt selv. Våre teknikere har god erfaring i å bekjempe rotter og tilpasser bekjempelsen til din bolig.

Mus trives i isolasjon vegger, gulv og tak. De følger ofte rør og ender derfor ofte opp på bad.

Sølvkre, fyrkre og skjeggkre trenger ikke å være skadedyr i seg selv, men kan ofte indikere andre problemer som fukt, råte og muggproblemer. Vi vet hva som skal til for å bli kvitt disse skadedyrene, så vi kan hjelpe deg.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.