Skadedyr i takkonstruksjon

Skadedyr i takkonstruksjon

Taket ditt er en del av det skallet som skiller din bolig fra naturen rundt huset. Det er derfor helt naturlig at taket er særlig utsatt for skadedyr.

Taket blir veldig påvirket av vær og vind og selv små sprekker kan over tid gi fukt og råteskader. Det er et bredt utvalg av skadedyr som foretrekker fukt- og råteskader. De vanligste skadedyrene i takkonstruksjoner er stokkmaur, jordmaur (sukkermaur), skogsmaur, borebiller, husbukk, veps, bier, fluer, mus, rotter. I tillegg er det mange andre insekter, fugler og ekorn som kan forekomme.

Flaggermus kan lager kolonier i tak. Mange tenker på flaggermus som skadedyr, men i de aller fleste tilfellene stemmer ikke dette og de skal ikke bekjempes. I vårt firma har vi en ekspert på flaggermus med over 25 års erfaring. Flaggermus er vernet på mange hold. Ta kontakt, så kan vi bistå deg med råd om hvordan du skal forholde deg til eller bli kvitt flaggermus i taket.

Du trenger ofte hjelp av skadedyrbekjempere med kunnskap, riktig utstyr og midler for å bli kvitt mange av skadedyrene. Andre skadedyr gjør lite eller ingen skade og trenger ikke bekjempes.

Våre teknikere har god kunnskap og riktig form for bekjempelse og vi hjelper deg gjerne.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.