Skadedyr i stue og soverom

Skadedyr i stue og soverom

Det er flere skadedyr som trives i stua og på soverommet. Dette er relativt tørre rom og utvalget av skadedyr er mer begrenset. Stua er et rom der vi oppholder oss mye og hvor vi foretar mange hverdagsaktivitetene. Dette bidrar til støv, søl og matrester. Noen bruker også stua som en soveplass på natta. På soverommet oppholder vi oss litt mindre på dagtid, men til gjengjeld tilbringer vi mye tid her på natta. Soverommet er også et tørt rom og med

Typiske skadedyr vi finner er pelsbille, brun pelsbille, fyrkre, skjeggkre, lopper (fuglelopper), kakerlakker og veggedyr.

Flere av disse skadedyrene må bekjempes og noen kan være vanskelige å bli kvitt. Andre av disse skadedyrene trenger ikke alltid å bekjempes, eller kan være lette å bli kvitt med enkel bekjempelse.

Veggedyr og kakerlakker er nok de skadedyrene folk flest tenker mest på. Veggedyr er skadedyr som lever av blod. Veggedyr bor som regel i senga og/eller sofaen din. Kakerlakker kan man finne på leting etter mat i alle typer rom. Noen arter kakerlakker lever mye tørrere enn andre, og lever oftere i stuen din enn på kjøkkenet.

For å bli kvitt disse skadedyrene er det viktig at du søker hjelp fra profesjonelle skadedyrbekjempere. Våre skadedyrbekjempere har bred kunnskap og erfaring i hvordan du skal bli kvitt skadedyrene. Vi hjelper deg gjerne.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.