Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Med utgangspunkt i høy teknisk standard har ABS Skadedyrkontroll AS spesialisert seg på den delen miljøsikring som omfatter skadedyrkontroll. Skadedyr betyr årlig milliontap for norske virksomheter og private.

Ved å satse på kvalitet fremfor kvantitet, har vi lykkes i å bli ett av landets mest lønnsomme skadedyrbedrifter.

Vi jobber i privatmarkedet, bedriftsmarkedet og det offentlige. Våre arbeidsdistrikter er: Oslo, Akershus nord og sør, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust og Vest-Agder og Hordaland.

Vi ønsker alltid å knytte til oss ressurspersoner, med de riktige kvalifikasjonene. Selv om vi kanskje ikke akkurat nå har utlyst en stilling som passer deg, så ønsker vi dialog med deg. Det kan allikevel hende at vi har behov for nettopp deg.

Hvis du har erfaring fra bransjen, og særlig innehar kompetanse innenfor salg av bransjens tjenester, eller har ledererfaring, vil vi at du kontakter oss. Personer med tømrererfaring er også oppfordret til å søke.

  • Vi søker etter tekniker for Telemark / Vestfold, Gå til Finn.no annonse
  • Vi søker også etter erfaren teknikere i stor - Oslo, alternativt person med tømrererfaring. Ikke annonsert. Gå til kontaktside
  • Vi søker også etter erfaren teknikere i Østfold, alternativt person med tømrererfaring. Ikke annonsert. Gå til kontaktside

 Hilsen Team Nomor / ABS Skadedyrkontroll AS