Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

edderkoppskrekkOouææh!!!!

Du hører et hyl fra kjellestuen. Er noen skadet. Er det en innbruddstjuv?

Du løper ned. Der står kona - stiv av skrekk. Hun står og skjelver og bare peker ned i hjørnet av stuen borte ved sofaen. Og der ….en edderkopp!

En helt vanlig norsk husedderkopp. Helt ufarlig. Et nyttedyr faktisk - den fanger jo andre innsekter.

Men …. her er det ikke noe bønn. Edderkoppen må fjernes- og det fort! Så det er bare å finne frem støvsugeren. Edderkoppen forsvinner raskt, men du vet av erfaring at det er bare å beholde støvsugeren framme. Det er nå det begynner.

HAR DU EDDERKOPPSKREKK? LES VIDERE OG SE ET PRODUKT DU VIRKELIG KOMMER TIL Å BLI GLAD I!

Nå blir det husvask. Med to hysteriske damer i huset (mor og datter) tillates ikke edderkopper i det hele tatt. Den sykkelturen du hadde planlagt denne søndagen er det bare å glemme. Gulv skal støvsuges. Vegger og tak skal vaskes. Hele huset skal undersøkes for sprekker og hull. Nettinger ved lufteluker og soveromsvinduene skal inspiseres og eventuelt repareres. Og så er det fram med Super permetrin og spraye alle tenkelige og utenkelige steder ute - rundt alle dører og vinduer og alle andre steder disse stakkars krypene kunne tenke seg å komme inn. Vedstabelen som du hadde stablet så fint må flyttes lenger unna huset for fruen har hørt at edderkopper trives der.

Og slik har det vært hver eneste høst - fram til nå. Situasjonen beskrevet ovenfor gjentok seg år etter år, men ikke nå lenger. Nå fikser kona problemet selv!

Hvordan er det mulig???

bli kvitt edderkopper banner edderkoppfanger

Denne edderkoppfangeren er genial!

Edderkoppfangeren fjerner enkelt edderkopper og andre insekter uten at du behøver å røre ved dem eller drepe dem. Edderkoppfangeren er 66 cm lang, slik at du kan holde god avstand fra insektene i tillegg til at de vanskelig tilgjengelige områdene kan nås. Børsten er så skånsom at du kan fange sommerfugler, møll, edderkopper og andre insekter uten å skade dem. Edderkoppfangeren er genial for de som her edderkoppskrekk / edderkoppfobi.

Pin It