Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

hvordan bli kvitt solvkre 2

Sølvkre er svært standhaftige og seiglivede. De kan leve i ukevis uten mat. Sølvkre trives der de har tilgang på vann, særlig kjøkken og bad, men også steder som fuktige kjellere, sølete inngangspartier osv. De er lyssky og er mest aktive om natten.

 

Sølvkre er ikke farlig. De stikker eller biter ikke og de fører sjeldent med seg smitte. Men de er ikke særlig trivelige å ha rundt seg i huset. Vi vil jo gjerne bli kvitt dem. Så hva gjør man? Hvordan bli kvitt sølvkre?

Du bør først og fremst begynne med forebyggende tiltak og fjerne trivselskildene:

  • Reduser fuktighet
  • Fjerne matrester. Støvsug ofte.
  • Tette sprekker og fuger
  • Gjøre rent i sluk

Disse tiltakene vil hjelpe på lang sikt, men som tidligere nevnt så er sølvkre veldig standhaftige så hvis du ønsker umiddelbare resultater må du kanskje kontakte oss for profesjonell hjelp.

hvordan bli kvitt solvkreI det siste har det også kommet en del gode gjør-det-selv produkter på markedet. Vi vil spesielt anbefale Ecotrap insektsfelle som brukes av profesjonelle skadedyrfirmaer. Ecotrap er en insektfanger utstyrt med lokkestoff og lim for å kontrollere og fange de brysomme insektene. Perfekt, enkel og rimelig brettefelle i papp. Leveres som ett stk ark, som enkelt deles og sammenbrettes til to feller.

Insektfelle er kanskje ikke egnet til å bekjempe et komplett problem, men det er godt egnet til å få ned bestanden, og kontrollere hvorvidt du har et problem, størrelse på problemet, spredning osv. Hvis du kombinerer bruken av Ecotrap insektfelle med et insektmiddel, vil effekten ekstremt bedres. Vi anbefaler vårt produkt Superpermetrin insektspray med sprøyterør. Insektmiddelet kommer med et tynt sprøyterør, som kan tilføre insektmiddelet inn i de minste sprekker og åpninger.