Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

ER SKADEDYRBEKJEMPELSE DYRT

Hva koster skadedyrbekjempelse? Svaret er avhengig av mange faktorer: Hvilket skadedyr, omfang, garantier osv.

Når du hører mus som løper i taket, når veps kryr ut og inn av et hull i veggen på terrassen, eller når du ser stokkmaur titte frem under gulvlistene, hva gjør du? Skal du forsøke å løse dette selv, eller skal du overlate det til et firma, slik som ABS Skadedyrkontroll? Skadedyr var kanskje ikke akkurat det du hadde tenkt til å bruke feriepengene dine på nå? Dette er kanskje spørsmål du akkurat i dette øyeblikk har stilt deg selv.

Er egentlig skadedyrbekjempelse dyrt? Er skadedyrbekjempelse noe du har råd til?

Det er dessverre umulig å si hva skadedyrbekjempelse vil koste. Et oppdrag kan være alt fra noen enkle insekter på kjøkkenet til kompliserte tilfeller av skadedyr i bygningskonstruksjoner.

Priser er generelt avhengig av følgende faktorer:

  • Hvilket skadedyr
  • Problematikk
  • Omfang
  • Hvilke løsninger som anbefales og ønskes.

Vi kan kort si at skadedyrbekjempelse kan koste fra noen hundrelapper og oppover. Det er slett ikke sikkert at det blir så dyrt som du hadde trodd. Husk at PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS har solid erfaring med skadedyr, riktig utstyr, samt de beste midlene. Vi kjenner alle skadedyrenes biologi, og vet nøyaktig hvordan de enklest skal angripes.

Faktisk kan det hende at å bruke et skadedyrfirma som oss, vil spare dere for både tid og penger.

De midlene du får kjøpt i butikken er ganske dyre. Som vi pleier å si, så er middelet ikke bedre enn den som bruker det. Det vil si at om du sprayer i et hjørne av huset, og skadedyrene faktisk sitter i det andre hjørnet, får du absolutt ingen effekt av det du gjør. Det eneste du oppnår er frustrasjon og en litt lettere lommebok.

I tillegg skal du vite at en del av vår jobb er å tenke "verdisikring". Vi forsøker å finne enkle måter å angripe skadedyrene, uten å f.eks. pigge opp baderomsgulvet ditt...

Vil du ha et prisestimat, eller drøfte dine problemer med skadedyr, er det bare å kontakte oss. Vi står til din tjeneste.

Vi vet at skadedyr ofte kommer overraskende, og at plutselige utgifter ikke alltid er lette å bære. Derfor forsøker vi å være fleksible når det gjelder betalingsforfall, og oppdeling av fakturabeløpet. Det er veldig enkelt. Du skal enten si ifra til tekniker når han er hjemme hos deg, eller si ifra til vårt hovedkontor i etterkant av utført oppdrag.

Hvis du får betalingsproblemer, er det viktig at du som kunde ber oss om en betalingsordning. Du skal vite at det normalt lar seg ordne. Vi setter pris på at kundene sier ifra fremfor å la være å betale. Hvis vi ikke hører noe fra kunden, går ubetalte fakturaer uten unntak til inkasso.