Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

bli kvitt maur

Ønsker du å bli kvitt maur bør du agere raskt før problemet blir for stort. Tror du det er lett å bli kvitt maur?

bli-kvitt-maur-w

Etter du har prøvd alle kjerringrådene med kanel, varmt grønnsåpevann, bakepulver og vaniljesukker eller den type gift som de selger i dagligvareforretning så vet du kanskje at man ikke kan bli kvitt mauren så lett. Tiden er inne for å ta kontakt med en spesialist.

Maur kan gjøre stor skade på hus

Stokkmaur gnager i treverk, og ødelegger konstruksjonen i huset. Sukkermaur liker å slå seg til i fuktskader bak dusjen, eller i isopor, spesielt der det er varmekabler. Det kan også være søsterkolonier i huset

Det beste du må gjøre når du ønsker å bli kvitt maur er å lokalisere hvor maurtua med maurdronningen befinner seg. Det kan være komplisert å nå maurene. Dersom du har fått ei maurtue i isoporlaget under varmekablene på badet sier det seg selv at det ikke er lett å komme til. Da må man benytte seg av indirekte bekjempelse av maurtua.

Blir du ikke kvitt maurene, så vil omfanget av problemet bare øke år for år. Det kan komme til et punkt der det er maurene eller huset. Vi er eksperter på bekjempelse av maur. Kontakt oss så kan vi hjelpe deg med lokaliseringen av tua og behandling av problemet.

Ønsker du å forsøke på egenhånd?

Se våre produkter i vår skadedyrshop for å bekjempe maur / bli kvitt maur!