Andre skadedyr

Andre skadedyr

Mange insekter kan av og til ta seg inn i huset ditt. Våre boliger er ofte plassert i naturlige omgivelser og det er mange typer biller, fluer, saksedyr (klypedyr), tusenbein, skolopendere, skrukketroll (munkelus), gulløye og vår eneste viltlevende kakerlakk, markkakerlakk. Disse blir ofte sett på som skadedyr, men de aller fleste trenger ikke å bekjempes. Andre fysiske sikringstiltak er ofte bedre for å bli kvitt skadedyrene.

Mange forskjellige biller som er knyttet til ved kan komme inn med fyringsved og kan da oppleves i store antall.

Flaggermus kan lager kolonier i tak. Mange tenker på flaggermus som skadedyr, men i de aller fleste tilfellene stemmer ikke dette og de skal ikke bekjempes. I vårt firma har vi en ekspert på flaggermus med over 25 års erfaring. Flaggermus er vernet på mange hold. Ta kontakt, så kan vi bistå deg med råd om hvordan du skal forholde deg til eller bli kvitt flaggermus i taket.

Det finnes mange typer møll og fluer som du oppfatter som skadedyr innendørs. Ikke alle trenger du å bekjempe, mens noen bør man bekjempe.

Plaget av snegler i hagen? Les om snegler på Naturfakta

Er du usikker på hvilket skadedyr du har, om du trenger å bekjempe det eller hvordan du blir kvitt det? Våre skadedyrteknikere har bred erfaring og kunnskap om de fleste skadedyr, og vi kan hjelpe deg.
Ta kontakt med oss på vår kontaktside.

Ønsker du å se "gjør det selv" produkter for hvordan bli kvitt ulike typer skadedyr?
Se våre produkter på skadedyrshop.no